Youssef Samy Asalah Nasri: Greek - Ελληνικά

Nov 18, 2010

Greek - Ελληνικά

Asalah Mostafa Nasri γνωστός Asala, Assala Nasry και Assalah? Γεννήθηκε 15 Μαΐου του 1969 είναι μια συριακή μουσικό καλλιτέχνη.

Πρόωρη ζωή
Asala γεννήθηκε στη Δαμασκό της Συρίας σε μια μεσαία τάξη ηλικίας. Mostafa Nasri, ο πατέρας Asala, ήταν ένας σεβαστός Συρίας συνθέτης και τραγουδιστής. Asala ξεκίνησε τη μουσική καριέρα της πραγματοποιώντας πατριωτικά, θρησκευτικά, και τα τραγούδια των παιδιών όταν ήταν τεσσάρων ετών. Τραγούδησε το τραγούδι "Qessas Αλ Sho'oub» (Αραβικά:
قصص الشعوب), της επίδειξης κινούμενων σχεδίων, Hekayat Alamiyah (Αραβικά: حكايات عالمية). Το 1986, Mostafa Nasri πέθανε μετά υποφέρει από εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ηλικίας 17 ετών βοήθησε φροντίδα για τα αδέλφια του, Reem, Αμανής, Ayman και Ayham με τη μητέρα Azizah της.

Σταδιοδρομία
εμπορική μουσική σταδιοδρομία Asala του έκανε το ντεμπούτο του το 1991 με το Νόμο Ta'rafou (Αραβικά:
لو تعرفو). Το άλμπουμ είχε 4 τραγούδια στο ανατολίτικο στυλ οπερατική Tarab. Το άλμπουμ ήταν ένα στιγμιαίο χτύπημα με σπαρακτική τραγούδια όπως το Ya Σάμπρα Yana και Samehtak Ketir. Έχει τσιμεντάρισε γρήγορα την παρουσία της σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία που βρίθει νέων ταλέντων όπως Najwa Karam, Saber Rebai, Angham και Abdelmajeed Αμπντουλάχ.

Προσωπική ζωή
Asala έχει δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο της με Ayman Al Dahabi, τον οποίο χώρισε το 2005 μετά τη μοιχεία σκάνδαλο του. Έχει τώρα την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, Sham και Khaled. Είναι τώρα παντρεμένη με τον διάσημο Παλαιστινίων-Αμερικανός σκηνοθέτης Τάρεκ Αλ Eryan. Ήταν έγκυος με το παιδί Τάρεκ στις αρχές του 2007, αλλά υπέστη μια αποβολή στα μέσα της εγκυμοσύνης. Asala είναι Σουνίτες Μουσουλμάνοι. Asala χορηγήθηκε Μπαχρέιν υπηκοότητα από Μπαχρέιν βασιλιά bin Hamad Isa Al Khalifa λίγες μέρες μετά έδωσε μια εντυπωσιακή παράσταση στην οπερέτα αγάπη και πίστη για τον εορτασμό της ανεξαρτησίας του Μπαχρέιν Day. Asala κατέχει τρία ιθαγένεια? Συρίας, Μπαχρέιν, και της Αιγύπτου.

No comments: