Youssef Samy Asalah Nasri: Estonian - Eesti

Nov 18, 2010

Estonian - Eesti

Asalah Mostafa Nasri aka asala, Assala Nasry ja Assalah; sündinud 15. mai 1969 on Süüria muusikaline kunstnik. 

Varajane elu 
Asala sündis Damaskus, Süüria keskklassi paar. Mostafa Nasri, asala isa oli austusväärne Süüria helilooja ja laulja. Asala alustas oma muusikalist karjääri täites patriootlik, usulise ja laste laulud, kui ta oli nelja-aastane. Ta laulis teema laulu "Qessas Al Sho'oub" (araabia keeles: قصص الشعوب), on cartoon show, Hekayat Alamiyah (araabia: حكايات عالمية). Aastal 1986 Mostafa Nasri suri pärast kannatab sisemise verejooksu põhjustas autoõnnetuse. 17-aastane ta aitas hoolitseda tema õed-vennad, Reem, Amani, Ayman ja Ayham koos ema Azizah.
 
Karjäärikeskus 

Asala äri muusikaline karjäär debüteeris 1991 Law Ta'rafou (araabia: لو تعرفو). Album oli 4 laulud idamaised ooperi Tarab stiilis. Album oli vahetu tabanud südantlõhestav laulud nagu Ya Sabra Yana ja Samehtak Ketir. Ta kiiresti tsementeeritud tema kohalolek kasvav tööstusharu tulvil uus, noor talent nagu Najwa Karam, Saber Rebai, Angham ja Abdelmajeed Abdullah.
 
Isiklik elu 

Asala on kaks last alates tema esimesest abielust Ayman Al Dahabi, kellega ta lahutas 2005 pärast tema abielurikkumise skandaali. Ta on praegu vahi all nii oma laste, Sham ja Khaled. Ta on nüüd abielus kuulsa Palestiina-Ameerika lavastaja Tarek Al Eryan. Ta oli rase Tarek lapse 2007 aasta alguses, kuid kannatanud nurisünnitus keskel raseduse ajal. Asala on sunniidi moslemid. Asala anti Bahreini kodakondsuse Bahreini kuningas Hamad bin Isa Al Khalifa paari päeva pärast ta andis spectacular tulemuslikkust operett Love ja lojaalsus tähistamine Bahrein's iseseisvuspäev. Asala omab kolme kodakondsus; Süüria, Bahreini ja Egiptuse.

No comments: