Youssef Samy Asalah Nasri: Turkish - Türk

Nov 18, 2010

Turkish - Türk

Asalah Mostafa Nasri aka Asala, Assala nasry ve Assalah, 15 May 1969 doğumlu Suriyeli bir müzikal sanatçısı.
 
Erken yaşam

 Asala orta sınıf bir çift için Suriye'nin başkenti Şam'da doğdu. Mostafa Nasri, Asala babası bir saygı Suriye besteci ve şarkıcı. Asala ve, dini vatansever gerçekleştirerek müzik kariyerine başladı çocuk şarkıları o dört yaşındayken. O tema şarkısı "Qessas Al Sho'oub" (Arapça: قصص الشعوب) seslendirdi karikatür show, Hekayat Alamiyah (Arapça: حكايات عالمية). 1986 yılında, Mostafa Nasri bir araba kazası sonucu iç kanama şikayetinden sonra öldü. Yaşlı 17 annesinin Azizah ile kardeşleri, Reem, Amani, Ayman ve Ayhan bakımını sağladı.
 
Kariyer 

Asala ticari müzik kariyerine Hukuk Ta'rafou (: لو تعرفو Arapça) ile 1991 yılında girmiştir. Albüm oryantal opera Tarab tarzında 4 şarkı vardı. Albüm Ya Sabra Yana ve Samehtak Ketir gibi şarkılar yürek ile hemen bir hit oldu. O hızla Najwa Karam, Saber Rebai, Angham ve Abdelmajeed Abdullah gibi yeni, genç yetenek ile trimming büyüyen bir endüstri onun varlığını pekiştirdi.
 
Kişisel yaşam

 Asala onun zina skandalı sonrasında 2005 yılında boşandı Ayman Al Dahabi, onun ilk evliliğinden olan iki çocuk babasıdır. Halen hem çocukları, Şam ve Khaled velayeti vardır. Şimdi o ünlü Filistinli-Amerikalı yönetmen Tarek Al Eryan ile evlidir. O erken 2007 yılında Tarek hamile ama gebelik boyunca düşüğün yarım yaşadı. Asala bir Sünni Müslüman. Asala diye operet Love muhteşem bir performans ve Sadakat Bahreyn Bağımsızlık Günü kutlaması verdi birkaç gün sonra Bahreyn Kralı Hamad bin Isa Al Khalifa tarafından Bahreyn vatandaşlığı verildi. Suriye, Bahreyn, Mısır, Asala üç vatandaşlığına sahip.

No comments: