Youssef Samy Asalah Nasri: Ukrainian - українська

Nov 7, 2010

Ukrainian - українська

Asalah Мустафа Насрі ака Asala, Assala Nasry і АССА; народився 15 травня 1969 Сирійська музична художника.

Рання життя
Asala народився в Дамаску, Сирія середнього класу пари. Мустафа Насрі, батько Asala, був шанований сирійських композитор і співак. Asala почала свою музичну кар'єру, виконуючи патріотичні, релігійні та дитячі пісні, коли їй було чотири роки. Вона співала пісню "Qessas Аль Sho'oub" (араб.:
قصص الشعوب), з мультфільму, Hekayat Alamiyah (араб. حكايات عالمية). У 1986 році Мустафа Насрі помер після страждає від внутрішньої кровотечі, викликані автомобільної аварії. У віці 17 років вона допомагала доглядати за братами і сестрами, Рим, Амані, Айман і Ayham з матір'ю Azizah.

Кар'єра

комерційної музичної кар'єри Asala дебютував в 1991 році з Законом Ta'rafou (араб.
لو تعرفو). Альбом був 4 пісні у східних оперного стилю Tarab. Альбом був хітом з несамовитими піснями, як Я. Сабра Яна та Samehtak Ketir. Вона швидко зміцнив її присутність у зростаючої галузі повні нових, молодих талантів.

Приватне життя
АСАЛА володіє двома дітьми від першого шлюбу з Айман Аль-Дахабі, з яким вона розлучилася в 2005 році після його перелюб скандал. В даний час вона утримується під вартою і їхніх дітей, Шам і Халед. Зараз вона одружена з відомим палестино-американський режисер Тарек Аль Eryan. Вона була вагітна дитиною Тарек на початку 2007 року, але трапився викидень в середині вагітності. Asala це мусульмани-суніти. Asala був наданий Бахрейна громадянства Бахрейна короля Хамада бен Іса Аль Халіфа кілька днів після того, як вона дала вражаючі продуктивність в опереті любові і вірності на честь Дня незалежності Бахрейна. Asala проводить три громадянства; сирійських, Бахрейну, і єгипетські.

No comments: