Youssef Samy Asalah Nasri: Catalan - Català

Nov 18, 2010

Catalan - Català

Asalah Mostafa assalariats Nasri àlies, Assala Nasry i Assalah, nascut 15 maig 1969 és una artista musical sirià.
 
Primers anys 

Assalariats va néixer a Damasc, Síria a una parella de classe mitjana. Mostafa Nasri, el pare de assalariats, va ser un compositor i cantant venerat Síria. Assalariats començar la seva carrera musical mitjançant la realització de patriòtica, religiosa, i cançons infantils quan tenia quatre anys d'edat. Va cantar la cançó "Al Qessas Sho'oub" (en àrab: قصص الشعوب), de la sèrie de dibuixos animats, Hekayat Alamiyah (en àrab: حكايات عالمية). El 1986, Mostafa Nasri va morir després de patir una hemorràgia interna causada per un accident de cotxe. De 17 anys va ajudar a cuidar els seus germans, Reem, Amani, Ayman i Ayham amb la seva mare Azizah.
 
Carrera 

comercials carrera musical assalariats va debutar el 1991 amb la Llei Ta'rafou (en àrab: لو تعرفو). L'àlbum tenia quatre cançons en l'estil operístic tarab oriental. L'àlbum va ser un èxit instantani amb punyents cançons com Ja Sabra Yana i Ketir Samehtak. Ràpidament es va consolidar la seva presència en una indústria en creixement ple de nous talents, joves com Najwa Karam, Rebai Saber, Angham, i Abdullah Abdelmajid.
 
Vida personal 

Assalariats té dos fills del seu primer matrimoni amb Ayman Al Dahabi, que es va divorciar el 2005 després de la seva escàndol de adulteri. En l'actualitat té la custòdia dels seus dos fills, Sham i Khaled. Ella ara està casada amb el famós director nord-americà-palestí Tarek Al Eryan. Ella estava embarassada del fill de Tarek a principis de 2007 però va patir una meitat avortament involuntari a través de l'embaràs. Assalariats és un musulmà sunnita. Assalariats es va concedir la ciutadania de Bahrain Bahrain pel rei Hamad bin Isa Al Khalifa, uns dies després de donar un rendiment espectacular en l'opereta L'amor i la lleialtat en la celebració de la independència de Bahrain dia. Assalariats té tres ciutadania, Síria, Bahrain i Egipte.

No comments: