Youssef Samy Asalah Nasri: Latvian - Latvijā

Nov 18, 2010

Latvian - Latvijā

Asalah Mostafa Nasri aka Asala, Assala Nasry un Assalah; dzimis 15 maijs 1969 ir Sīrijas mūzikas mākslinieks.

Agrīnā dzīves
Asala dzimis Damaska, Sīrija, lai vidusšķiras pāris. Mostafa Nasri, Asala tēvs, bija revered Sīrijas komponists un dziedātājs. Asala sāka savu muzikālo karjeru, veicot patriotiskās, reliģiskās un bērnu dziesmas, kad viņa bija četri gadi. Viņa dziedāja tēma dziesmu "Qessas Al Sho'oub" (arābu valodā:
قصص الشعوب), no karikatūra parāda, Hekayat Alamiyah (arābu valodā: حكايات عالمية). 1986, Mostafa Nasri nomira pēc cieš no iekšējas asiņošanas, ko izraisa autoavārijas. 17 Vecumā viņa palīdzēja rūpēties par viņas brāļi un māsas, Reem, Amani, Ayman un Ayham ar māti Azizah.

Karjeras
Asala tirdzniecības muzikālo karjeru debitēja 1991.gadā ar likumu Ta'rafou (arābu valodā:
لو تعرفو). Albums bija 4 dziesmas austrumu operas tarab stilā. Albums bija instant hit ar heartbreaking dziesmas Ya Sabra Yana un Samehtak Ketir. Viņa ātri nostiprinājušas savu klātbūtni audzēšanas nozares pārpilna ar jauniem, gan jaunus talantus, piemēram, Najwa Karam, Saber Rebai, Angham un Abdelmajeed Abdullah.

Personīgās dzīves
Asala ir divi bērni no viņas pirmās laulības ar Ayman Al Dahabi, kuru viņa izšķīrās 2005.gadā pēc viņa laulību skandāls. Viņa pašlaik ir ieslodzījumā, gan saviem bērniem, Sham un Khaled. Viņa tagad precējusies ar slaveno palestīniešu-amerikāņu režisors Tarek Al Eryan. Viņa bija stāvoklī ar Tarek bērna 2007.gada sākumā, bet cieta aborts vidū grūtniecību. Asala ir sunnītu musulmaņi. Asala piešķīra Bahreinas pilsonības, pēc Bahreinas karaļa Hamada bin Isa Al Khalifa dažas dienas pēc tam, kad viņai iespaidīgu ar operetes Love sniegumu un lojalitātes svētkos Bahreinas proklamēšanas gadadienai. Asala tur trīs pilsonību; Sīrijas, Bahreinas, un Ēģiptes.

No comments: