Youssef Samy Asalah Nasri: Lithuanian - Lietuvos

Nov 18, 2010

Lithuanian - Lietuvos

Asalah Mostafa Nasri taip pat žinomas kaip gorg, Assala waswf ir Assalah; gimęs 15 Geg 1969 yra Sirijos muzikos atlikėjas.

Ankstyvoji jaunystė
Gorg gimė Damaske, Sirijoje iki viduriniosios klasės pora. Mostafa Nasri, gorg tėvas, buvo garbinama Sirijoje kompozitorius ir dainininkas. Gorg pradėjo savo muzikinę karjerą, atlikdami patriotinių, religinių, ir vaikų dainos, kai ji buvo ketveri metai. Ji dainavo dainą "Qessas Al Sho'oub" (arabų kalba:
قصص الشعوب), iš animacinių filmų parodyti, Hekayat Alamiyah (arabų kalba: حكايات عالمية). 1986 m. Mostafa Nasri mirė po kenčia nuo vidinio kraujavimo sukeltų avariją. 17 metų ji padėjo rūpintis savo broliais ir seserimis, kad Reem, Amani, Aymanas ir Ayham su motina Azizah.

Karjera
Gorg komercinės muzikinę karjerą debiutavo 1991 m. su įstatymo Ta'rafou (arabų kalba:
لو تعرفو). Albumas turėjo 4 dainas rytietiškų operinės Tarab stilius. Šis albumas buvo trumpąją hit su nuobodus dainas kaip J. Sabra Jono ir Samehtak Ketir. Ji greitai sustiprino jos buvimą auganti pramonės šaka sklidina naujų, jaunų talentų kaip Najwa Rudos, Saber Rebai, Angham ir Abdelmajeed Abdullah.

Asmeninis gyvenimas
Gorg turi du vaikus iš pirmosios santuokos su Ayman Al Dahabi, kuriems ji išsiskyrė 2005 m., po jo neištikimybę skandalas. Ji šiuo metu turi saugoti tiek jų vaikams, Sham ir Khaled. Ji dabar yra ištekėjusi už garsaus Palestinos-amerikiečių režisierius Tarek Al Eryan. Ji buvo nėščia su Tarek vaiko 2007 m. pradžioje, tačiau patyrė persileidimą įpusėjus nėštumui. Gorg yra musulmonų sunitų. Gorg buvo suteikta Bahreino pilietybės Bahreino karalius Hamad bin Isa Al Khalifa kelias dienas, kai ji davė įspūdingų rezultatų operetė "Meilė ir lojalumo švęsti Bahreinas Nepriklausomybės dienos. Gorg turi tris pilietiškumą; Sirijos, Bahreino, ir Egipto.

No comments: